Slogan alanı

MEETING ART WITH WIRE

MEETING ART WITH WIRE

BMS TEL ve YeditepeÜniversitesi iş birliğiyle "Sanatın Tel ile Buluşması ”adı altında düzenlenen yarışma ,tel sektörü içinde büyük yankı uyandırdı.

BMS TEL ile Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi katkılarıyla düzenlenen yarışma öncesinde BMS TEL , öğrencilere Dilovası’nda bulunan fabrikasının kapılarını açtı .Gerçekleşen gezide, öğrenciler tel ile ilgili merak duydukları tüm soruların cevaplarını almış oldu. Gezi sırasında öğrenciler ile bir araya gelen BMS TEL Genel Müdürü Sn .İnanç Hürtürk ,BMS TEL olarak öğrencileri fabrikalarında ağırlamaktan ,onları sanata yönelik desteklemekten ve böyle bir organizasyona öncülük etmekten dolayı büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Fabrikayı gezen öğrenciler hayal güçlerini kullanarak gerçekleştirecekleri tasarımları belirledi.Tasarım sürecinin ardından birbirinden değerli sanat eserleri ortaya çıktı .Üniversitede düzenlenen yarışmaya BMS TEL adına İnanç Hürtürk ve Hasan Zontur katılım göstererek, öğrencilere ödüllerini taktim ettiler.Çalışma sonucunda beğenilen bir kaç ürünü satın alarak sanata ve öğrenciye vermiş olduğumuz değer ve desteği bir kez daha göstermiş olduk.